Unik førpremiere på Sumo

Nå kan du se den norske storfilmen «Jakten på Berlusconi» på TV 2 Sumo. Den ligger tilgjengelig i 48 timer en uke før filmen kommer på kino.

Mer spennende sjakk

Se Magnus Carlsen i sjakkturneringen Sprinquefield Cup i St. Louis på TV 2 Sportskanalen og tv2.no fra onsdag 27. august.

Rekord for «God morgen Norge»

Fredagens «Idol» og lørdagens jubileumssending for «Skal vi danse» ble helgens mest sette på TV 2. I tillegg har «God morgen Norge» hatt sin beste høstpremiereuke noensinne.

TV 2 Sumo er klar for Playstation

TV 2 Sumo er nå tilgjengelig på Playstation 4. Fra før er Sumo tilgjengelig hos Apple TV, Samsung Smart-TV og via Googles Cromecast.

Lukk

Helt vilt

15 visninger

Skal vi danse

95 visninger

Ingen kjære mor

286 visninger

Slik blir høsten på TV 2

TV 2 kan i dag presentere en rikholdig meny for TV-høsten med både kjente publikumsfavoritter og nye spennende satsinger.

Knallsterk start på premiereuka for TV 2

Hele 638.000 seere fulgte den første episoden av "Født i feil kropp" på TV 2 i går kveld. Sammen med Idol og sterke nyhetstall fikk TV 2 en knallstart på premiereuka.

Arctic Race økte med 50 prosent

317.000 fulgte på det meste med på fredagens etappe fra «Arctic Race». Samlet fikk alle årets etapper et snitt på 168.000 seere, som er en kraftig økning fra i fjor.

TV 2 vinner sommeren

TV 2 fortsetter framgangen og er TV-vinneren i juli med en oppgang på hele 4,1 prosentpoeng. Også Nyhetskanalen vokser, og var sist måned større enn TV3.

Solid satsing på Norway Cup

TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo sender hele 41 kamper direkte fra årets Norway Cup. Aldri før har fotballfesten på Ekebergsletta fått så stor TV-dekning.

Eventyrlig VM for TV 2

1.346.000 seere fulgte på det meste semifinalen mellom Argentina og Nederland på TV 2 i går kveld. Fotball-VM i Brasil har vært en stor suksess for kanalen.

TV 2 øker mest i juni

TV 2 er den store TV-vinneren i juni med en oppgang på hele 3,8 prosentpoeng. Kanalen øker også kraftig i den kommersielle målgruppen.