Ny sommersatsing på TV 2

Gaute Grøtta Grav, Janne Formoe og tvillingene Marcus og Martinius, skal sammen med kjente artister lage sommershow og mye moro i Dyreparken i Kristiansand. Det hele vises på TV 2 i beste sendetid i sommer.

Årsbeste for TV 2

TV 2 følger opp rekordmåneden mars. Foruten OL-helgene er dette den sterkeste helgen både for TV 2 og alle TV 2-kanalene samlet både i aldersgruppen 12+ og i den kommersielle målgruppen 20-49 år.

TV 2 vinner seerne

TV 2 øker mens både SBS Discovery og MTG går tilbake. Dette gir TV 2 den beste mars-måneden siden 2010.

Rekord-omsetning og solid resultat

Med en omsetning på 3,47 milliarder kroner og et driftsresultat på 306 millioner går 2013 inn i historien som året med tidenes høyeste omsetning og det fjerde beste driftsresultatet noensinne. Det viser de økonomiske fakta fra Mediehuset TV 2 for 2013.

TV 2 kårer Norges Grillmester

- I sommer har «hvermansen» ingen unnskyldning for ikke å bli ekspert med grillen, sier programleder Stian Barsnes Simonsen.

Ny stor dramaserie på TV 2

Etter tre års utvikling setter Miso Film Norge og TV 2 i gang produksjonen av TV-serien «Frikjent». Hovedrollene spilles av Nicolai Cleve Broch og Lena Endre.

Katarina leder «Jakten» til høsten

Katarina Flatland (24) blir ny programleder for «Jakten på kjærligheten». Hun erstatter Marthe Sveberg som tar en pause fra programmet på grunn av fødselspermisjon.

100 dager til VM-festen

I dag er det 100 dager til VM i fotball starter i Rio de Janeiro. NRK og TV2 deler rettighetene til mesterskapet, og har nå fordelt kampene mellom kanalene. Åpningskampen Brasil-Kroatia går på TV2. NRK sender VM-finalen.

Mosart Medialab til Vizrt

To selskaper som begge springer ut av TV 2-miljøet i Bergen finner sammen når Vizrt AS nå kjøper samtlige aksjer i Mosart Medialab AS.